Το φροντιστήριο μας διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στα μαθήματα Online. Λόγω του κορωνοίου στο φροντιστήριο μας συνεχίζεται η διδασκαλία όλων των μαθημάτων Online. 

gallery/logo
gallery/2

 

 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ-


 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

 

   Τα Φοιτητικά Φροντιστήρια ΕΠΙΤΥΧΙΑ απευθύνονται σε φοιτητές των Ελληνικών ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, ΕΑΠ καθώς και σε σπουδαστές ιδιωτικών και ξένων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Ο αντικειμενικός στόχος των μαθημάτων είναι ο φοιτητής να περάσει με επιτυχία το μάθημα συγκεντρώνοντας όσο το δυνατό καλύτερη βαθμολογία. Μπορούμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις ανάγκες κάθε τμήματος, ανεξάρτητα από τον βαθμό δυσκολίας που αυτό απαιτεί γιατί διαρκώς παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε για πιθανές τροποποιήσεις τόσο στα προγράμματα σπουδών όσο και στην ύλη των ίδιων των πανεπιστημιακών μαθημάτων. Έτσι σε συνδυασμό με την οργάνωση των μαθημάτων από τον υπεύθυνο καθηγητή, θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

      Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τις πολλές πλευρές της εκπαίδευσης και της διδασκαλίας στους μαθητές μας με μεθόδους που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον τους και θα τους προσφέρουν ουσιαστική γνώση. Mε βάση την πολυετή μας εμπειρία και το άρτια καταρτισμένο διδακτικό μας προσωπικό προσφέρουμε τα κατάλληλα μέσα για την υλοποίηση  ενός  μεθοδικού εκπαιδευτικού προγράμματος που αποσκοπεί στην επίτευξη των στόχων που εσείς θα μας αναθέσετε. 

Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια  ΕΠΙΤΥΧΙΑ,  Σοφοκλέους 7-9, 6ος όροφος, Αθήνα (Μετρό Πανεπιστήμιο)  

e-mail: fr.epitixia@yahoo.gr   Τηλ. 2112166956